Om oss

Om oss

TOTALVITAL drivs av Sabine Rosén AB som är beläget nära Odenplan i Stockholm. Vi har produkter ENBART här i shopen, men vill du besöka Sabine Rosén som terapeut så gå in på vårt hälsocenters hemsida HälsoPorten för att boka konsultation😊.

Med en shop online kan alla handla. Det är vår tanke med webbutiken och ännu ett sätt att förverkliga företagets övergripande vision att låta fler människor få chansen att bli friska och få mer energi och livsglädje. Vi vill på detta sätt göra det lätt att förmedla några av de näringsmässiga favoriter vi själva använder då vi möter klienter och elever via vårt hälso- och utbildningscenter Sabine Rosén Utbildningar och Hälsoporten i Stockholm.

Butikens utbud är brett och omfattar i stort sett allt man kan efterfråga. Örter och näringstillskott är utvecklade av Mic McMullen på Örtspecialisten. Tillskotten är kvalitetssäkrade och testas regelbundet för att försäkra att aktiva ämnen når rätt nivåer.

Här omsätter vi fördjupad kunskap i praktisk handling! Jag, Sabine Rosén, har sedan 1991 haft klinisk verksamhet med behandling och mött tusentals människor och deras livshistorier. Jag har sammanfört teorier från både österländsk (helhetstänk) och västerländsk (detaljinriktat tänk) medicin och har utvecklat egna unika behandlingsstrategier.

I min dagliga verksamhet är mitt focus på att optimera funktion i olika kroppssystem hos en människa. Resultatet blir då mer energi, mindre smärta och möjlighet att få bättre resultat på idrottsarenan och/eller hemmaplan.

Utöver att fortfarande arbeta med egna klienter bedriver jag utbildning för  kroppsterapeuter, bland annat en yrkesutbildning  till kinesiolog. Jag arrangerar också inspirationstillfällen och kurser till privatpersoner genom resor, workshops och andra event.

Genom olika samarbeten med kompetenta människor har jag utvecklat flera koncept riktat till företag – allt för att främja hälsa, välmående och god ekonomi på arbetsplatser.

Unik kunskap är värdefull  och behövs sprida vidare – den tillsammans med ett ärligt engagemang gör skillnad!

Välkommen!

FRITT NÄRINGSWEBINAR

Välkommen till 45 min inspiration i ett  fritt webinar:
 "Att läka - rätt näring vid smärta och inflammation"

Org.nr: 556868-4012